• ++389 47 251 211МИСИЈА

Пациентот да ги добие сите можни потребни услуги на едно место : ефикасно, брзо, едноставно, евтино.

ВИЗИЈА

Достигнување на европски стандарди во здравствениот систем

СТРАТЕГИЈА

Целосната грижа за пациентите од медицински, стручен и од социјален аспект